Saras senaste bok Sticker

Nu är den här!

Min nya bok Sticker, med snyggaste omslaget av Madelen Eliasson finns nu på bibliotek, Ord & Visor förlag och där du köper böcker.

-  Ligg bara alldeles stilla, viskar jag. Det finns inte en chans att han ser oss här, skogen skyddar oss. Jag hoppas det är sant för jag hör hur stegen närmar sig. De går fort, andningen hörs fast stigen är flera meter bort. Jag vågar inte titta upp. Det kan ju faktiskt vara vem som helst. Någon sen vandrare. Men tänk om det är han.

När Wendys bästa kompis Disa sviker henne värre än hon kunnat föreställa sig, drar hon iväg till en stuga vid Missutjärn. Där finns ingen från skolan, ingen som tycker att hon är äckligast i världen, bara skog. Men när Wendy kommer till stugan är den inte alls tom. En dryg storstadstjej har flyttat in där. Utan att Wendy förstår hur det går till så är hon och Binta, som tjejen heter, plötsligt på flykt från något mer skrämmande än det Wendy själv stuckit från.Men vem är egentligen Binta och vad är det hon flyr ifrån? Och vad är det som gör att Wendy följer med?

www.ordvisor.se

Show Comments